Verhuizen door de brandweermannen

Ik ga verhuizen want ben er nu helemaal klaar mee 🙁 en het is allemaal de schuld van die heetgebakerde brandweermannen.

 

Babes zoals jullie weten grenst mijn tuin aan een brandweerkazerne en kunnen de brandweermannen zo mijn tuintje in kijken. Ik woon hier al jaren zonder problemen maar de laatste 3 jaar ervaar ik veel overlast. Nu het weer zomer is begint het gedoe weer en ik ben het spuugzat.

 

Je weet ik ben dol op de zon en als het zonnetje ook maar even schijnt ga ik lekker in de tuin liggen. Omdat ik een bloed hekel heb aan een witte intieme zone en tietjes, lig ik sinds de laatste 3 jaar naakt te zonnebaden. Laten we eerlijk zijn streeploos bruin worden is toch het mooist.

De eerste paar dagen had ik geen last maar daarna liepen de eerste brandweermannen al langs mijn tuinhekje. Zogenaamd even voorbij wandelend en dan mijn tuintje in loeren 🙁 Normaal  gesproken zag ik ze zelden maar het viel me op dat zij hun wandelroute opeens hadden verlegd. Ze begonnen dan hele gesprekken met me wat natuurlijk wel gezellig was maar door dat zij voor de zon stonden vielen er toch schaduwen op mij waardoor ik toch witte strepen kreeg.

Deze brandweermannen hebben op de 1e etage van de brandweerkazerne een eetzaal die frontaal inkijk op mijn tuintje heeft. Zelf heb ik de laatste 3 jaren mij de gewoonte aangeleerd om rond 18 uur even aan Yoga te doen in de tuin. Je weet wel op je handen staan, vogelnestje en benen in je nek. Natuurlijk doe ik dit naakt omdat ik snel mijn deep chakra wil raken en sneller mijn eigen ik wil bereiken.

Ook dit was in het begin totaal geen probleem want hun eettafels stonden eerst aan de andere kant van die etage. Toen ik met avond Yoga begon veranderde dat al snel en plaatste zij hun eettafels bij de ramen die frontaal zicht op mijn tuintje hebben. Inmiddels zit ik tijdens mijn avond sessie aan te kijken tegen 30 worst vretende brandweermannen met een blik in hun ogen van dat vuurtje willen wij wel eens blussen.

Vooral tijdens het vogelnestje en benen in mijn nek leggen is dit heel vervelend want ik voel mij dan zo bekeken. Ik kan niet meer genieten van mijn tuintje en heb besloten dat ik snel ga verhuizen. Ik wil weer in alle rust mijn ding kunnen doen zonder begluurt en beloerd te worden. Ik ben echt pis link!

Games algemeen