Samenwerking met Jacco per direct gestopt

Mijn officiƫle bericht aan mijn duizenden fans dat ik per direct de samenwerking met Jacco ben gestopt.

Ik krijg veel vragen over de samenwerking met Jacco van mijn fans en via deze weg wil ik jullie laten weten dat deze is getopt en wel per direct.

 

Jacco geeft aan dat hij met zijn eigen YouTube kanaal verder gaat en compleet zichzelf wil zijn. Uiteraard zijn wij ook compleet ons zelf lieve fans in al onze facetten. Wij houden van serieus maar ook van gekheid en malle dingen. Dat is waarom jullie mij volgen en wij leuk contact met elkaar hebben. Omdat ik een ander beeld heb bij mijzelf zijn ben ik de samenwerking gestopt.

 

Jacco geeft ook aan leuke video’s te willen maken. Lieverds dan is er geen ruimte voor een samenwerking want zoals jullie weten maak ik geen leuke video’s. Ik kan niets!

 

Hij heeft in een video de mensen bedankt voor de samenwerking (de namen kon hij niet eens noemen) die hem hebben geholpen met de opstart van zijn kanaal. En uiteraard bedanken wij Jacco ook voor al het moois dat hij nu upload!

 

Jacco heeft het ook druk met zijn management met de meiden van de kattenbende. Hij knipt regelmatig gekke scenes uit hun livestream of video en upload deze naar een fake Facebook. Op deze manier zet hij deze leuke meiden met een lichte beperking even te kakken. Ik moet daar dan ook wel om lachen maar ja je moet ook aan je imago denken dus kan ik deze samenwerking niet verder laten gaan. Het is leuk te zien dat je een ander compleet te kakken wil zetten maar dan jezelf als puur en compleet jezelf wil presenteren.

 

Wij snappen dit allemaal lieve fans en wensen Jacco dan ook een geweldige shine op YouTube. Ook bedanken wij hem voor zijn hulp die hij op Discord heeft gegeven. Jammer dat de samenwerking voorbij is maar we moeten verder.

 

Geen drama graag!

Games algemeen