Roddelpraat verwijderd video

Zoals de meesten van jullie wel weten was ik gast bij Roddelpraat maar nu is de video verwijderd.

Vorige maand besloot ik op uitnodiging van Dennis Schouten en Jan Roos mee te doen aan Roddelpraat. De opname duurde twee uren en het was enorm zwaar om bij deze lapswanzen te zitten.

Roddelpraat drama

De beledigingen die ik naar mijn hoofd kreeg waren niet van de poes. Off en online kreeg ik enorm veel bijval en steunbetuiging van kijkers want zij waren het zat. Zat dat Roddelpraat zo met mensen omgaat.

Eergisteren ontvang ik via Insta dm berichten van een jankende Dennis Schouten. Hij liet weten dat de video waar ik in meedeed offline is gehaald door YouTube. Cyberpesten was de melding. Hij wilde weten of ik dat had gedaan.

Natuurlijk niet! Mensen mogen best zien hoe jullie zijn en hoe jullie met gasten omgaan. Aan de andere kant voel ik mij ook wel gesteund want dit betekent wederom dat veel kijkers er melding van hebben gemaakt en vonden dat dit te verging.

Dennis heeft bezwaar ingediend bij YouTube en vroeg mij of ik daaraan mee zou werken wanneer YouTube mij hierover zou benaderen. Ja was mijn antwoord want nogmaals het is niet mijn video of kanaal en mensen mogen zien hoe zij zijn. Ik ben niet onsportief!

Ook wil ik nog terugkomen op de aantijging van Jan dat ik als typetje ben uitgenodigd. Nee, dat is niet waar. Wel vroeg Dennis mij iets voor te bereiden. Mijn kijkers weten dat ik al een jaar mijzelf ben in filmpjes die ik plaats.

Opvallend is wel dat Dennis mij bij problemen weet te vinden. Zo kreeg ik van een kijker het linkje van de extra Roddelpraat video. Deze had ik bekeken en gedeeld met mijn volgers. Dennis jankend in mijn Insta app, please kan je stoppen met delen van die link. Uiteraard heb ik die link verwijderd, wist niet eens wat het probleem was. Nee hij had niet het fatsoen mijzelf het linkje te sturen. Dan had hij meteen kunnen vragen het niet te delen.

Ook nu dus weer jankend in mijn app dat de video is verwijderd door YouTube. Natuurlijk help ik je uit de brand. Maar denk maar niet dat ik na het verschijnen van de video ook maar een berichtje heb gekregen. Behalve gejank!

liefs,

JoyceJoin

 

Erica kattenbende vermist

Erica van de Kattenbende is niet vermist

Nou lief dagboek het is weer zover hoor. Wat een poep en drek krijg ik als BN’er weer over mij heen. Je weet toch dat ik die leuke video had gemaakt samen met Erica van de Kattenbende, dat ze vermist was? Zoals voorspeld geloofde die kleuters dat natuurlijk allemaal weer. Gingen ze bij Erica van […]

Lees meer!
Looij kartel

Ernstig bedreigt door het Looij kartel

Het Looij kartel heeft mij ernstig bedreigt lief dagboek. Ik ben erg overstuur en van slag. Ben zo blij dat ik mijn verhaal aan je kwijt kan zonder dat die irritante klote haters meekijken.   Het was niet van de poes lief dagboek wat mij is overkomen. Mijn computer en mobieltje deden namelijk raar en […]

Lees meer!
Erica Kattenbende

Op vakantie naar de Kattenbende in Vlissingen

Lief dagboek, Ik ben gezellig op vakantie geweest naar Vlissingen in Zeeland om Erica, Nikki en Noah van de Kattenbende te bezoeken.  Het was super mooi weer en ik heb het enorm gezellig gehad. Ik ben gaan overnachten in een erg mooi hotel namelijk Fletcher Vlissingen. Het was daar schoon leuk en rustig zodat ik […]

Lees meer!