Persoonlijke video boodschap

Ik ontvang regelmatig berichtjes van mijn duizenden fans of ik een persoonlijke video boodschap voor ze wil maken. Er is altijd wel iemand jarig of wat dan ook. Natuurlijk is het voor mij niet te doen om al die videoboodschappen te maken maar ik maak een uitzondering voor mensen die meer dan 5 euro aan mij doneren. Met de donaties hou ik mijn site draaiende en kan ik weer eens een nieuwe muziekje laten maken voor een nieuw liedje. 

Hoe werkt het?

Vul onderstaand formulier in dan zal ik die doorlezen. De videoboodschap mag rond een minuut duren. Geen rare dingen, achternamen. schoolnaam, bedrijfsnaam. Ik lees je bericht zo spoedig mogelijk door en indien akkoord zend ik je een Tikkie zodat je via Ideal of Paypall je donatie kunt doen. Daarna ga ik je videoboodschap maken en zet hem op YouTube. Ik stuur je dan een linkje want de video is alleen te zien voor de mensen aan wij jij dat linkje zend.  Uiterlijk met 3 dagen heb jij het linkje!

Games algemeen