Op vakantie naar de Kattenbende in Vlissingen

Lief dagboek, Ik ben gezellig op vakantie geweest naar Vlissingen in Zeeland om Erica, Nikki en Noah van de Kattenbende te bezoeken.  Het was super mooi weer en ik heb het enorm gezellig gehad.

Ik ben gaan overnachten in een erg mooi hotel namelijk Fletcher Vlissingen. Het was daar schoon leuk en rustig zodat ik mij als BN’er  goed kon volladen met energie. Deze energie had ik natuurlijk nodig omdat ik met de Kattenbende een video wilde maken. Uiteraard was ik ook voorbereid op erg veel fans die een selfie met mij zouden wensen.

@joinjoyce

Vlissingen is cool🥳 #vlissingen #zeeland #vlissingenboulevard #fyp

♬ origineel geluid – mellieGezellieofficial

Eerst ben ik een video met Noah, de vader van de Kattenbende gaan maken. Ik wilde een echt goed diepte-interview doen en zo bescheiden als ik ben moet ik bekennen dat dit goed is gelukt.

Toen heb ik met Erica een zeer mooie video opgenomen. We deden net of zij vermist was. Dit was natuurlijk niet zo maar die kleine irritante kut kijkers geloven alles. Aangezien het vakantie is en die klote haters zich ernstig vervelen moet je ze toch bezig houden. Erica en ik waren echt goed in deze video want al die sukkeltjes trapte erin.

Ik heb erg genoten van mijn vakantie in Vlissingen en wil spoedig de Kattenbende weer eens bezoeken. Nou lief dagboek, ik ben erg blij dat ik mijn verhaal weer aan je kwijt kon. Gewoon jij en ik samen zonder dat haters meekijken. Xxx JoyceJoin

Erica kattenbende vermist

Erica van de Kattenbende is niet vermist

Nou lief dagboek het is weer zover hoor. Wat een poep en drek krijg ik als BN’er weer over mij heen. Je weet toch dat ik die leuke video had gemaakt samen met Erica van de Kattenbende, dat ze vermist was? Zoals voorspeld geloofde die kleuters dat natuurlijk allemaal weer. Gingen ze bij Erica van […]

Lees meer!
Looij kartel

Ernstig bedreigt door het Looij kartel

Het Looij kartel heeft mij ernstig bedreigt lief dagboek. Ik ben erg overstuur en van slag. Ben zo blij dat ik mijn verhaal aan je kwijt kan zonder dat die irritante klote haters meekijken.   Het was niet van de poes lief dagboek wat mij is overkomen. Mijn computer en mobieltje deden namelijk raar en […]

Lees meer!
Joyce join in doodsangst

Bedreigd door nep Roddelpraat fans

Ik moest op een geheim adres  slapen omdat ik bedreigd werd door nep Roddelpraat fans. Het moet niet gekker worden! Zoals jullie weten ben ik vorige maand gast geweest in het programma Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten. In die uitzending werd ik tot op het bot beledigd door Jan wat veel weerstand opriep […]

Lees meer!