Ernstig bedreigt door het Looij kartel

Het Looij kartel heeft mij ernstig bedreigt lief dagboek. Ik ben erg overstuur en van slag. Ben zo blij dat ik mijn verhaal aan je kwijt kan zonder dat die irritante klote haters meekijken.

 

Het was niet van de poes lief dagboek wat mij is overkomen. Mijn computer en mobieltje deden namelijk raar en vreemd. Ik had echt het idee dat ik gehakt was. Afijn op een gegeven moment hielden die rare dingetjes op toen ik opeens ”s Avonds allemaal telefoontjes en WhatsApp berichten kreeg. Mensen vertelden mij dat mijn telefoonnummer was gelekt door het Looij kartel. Ik voelde mij ernstig bedreigt hierdoor.

Enge mannen van 14 a 15 jaar gingen mij dus bellen en appen en zeiden enorme rare dingen. Ook lieten een aantal van hen vieze dingen zien. Ik voelde mij echt in een hoekje gedrukt als TikTok sterretje lief dagboek. Wat een rare lui die van dat Looij kartel zeg.

 

Ik weet zeker dat ze mij hebben gehakt want mijn telefoonnummer is nogal privé lief dagboek. Als BN’er wil iedereen je spreken maar daar heb ik natuurlijk niet altijd tijd voor of zin in. Ja dat Looij kartel moet mij gehakt hebben en dat is best een eng idee.

 

In paniek heb ik later een video opgenomen want ik wist niet meer waar ik het zoeken moest. Het looij kartel heeft mijn vakantie ernstig verpest lief dagboek. Ik was net aan het nagenieten van mijn bezoek aan de kattenbende.

Uiteraard heb ik wel aangifte gedaan bij de politie en die vertelde mij dat ze dit tuig gaan oppakken. Dat zal ze leren lief dagboek! Xxxx JoyceJoin

Erica kattenbende vermist

Erica van de Kattenbende is niet vermist

Nou lief dagboek het is weer zover hoor. Wat een poep en drek krijg ik als BN’er weer over mij heen. Je weet toch dat ik die leuke video had gemaakt samen met Erica van de Kattenbende, dat ze vermist was? Zoals voorspeld geloofde die kleuters dat natuurlijk allemaal weer. Gingen ze bij Erica van […]

Lees meer!
Erica Kattenbende

Op vakantie naar de Kattenbende in Vlissingen

Lief dagboek, Ik ben gezellig op vakantie geweest naar Vlissingen in Zeeland om Erica, Nikki en Noah van de Kattenbende te bezoeken.  Het was super mooi weer en ik heb het enorm gezellig gehad. Ik ben gaan overnachten in een erg mooi hotel namelijk Fletcher Vlissingen. Het was daar schoon leuk en rustig zodat ik […]

Lees meer!
Joyce join in doodsangst

Bedreigd door nep Roddelpraat fans

Ik moest op een geheim adres  slapen omdat ik bedreigd werd door nep Roddelpraat fans. Het moet niet gekker worden! Zoals jullie weten ben ik vorige maand gast geweest in het programma Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten. In die uitzending werd ik tot op het bot beledigd door Jan wat veel weerstand opriep […]

Lees meer!