Erica van de Kattenbende is niet vermist

Nou lief dagboek het is weer zover hoor. Wat een poep en drek krijg ik als BN’er weer over mij heen. Je weet toch dat ik die leuke video had gemaakt samen met Erica van de Kattenbende, dat ze vermist was?

Zoals voorspeld geloofde die kleuters dat natuurlijk allemaal weer. Gingen ze bij Erica van de Kattenbende navragen of zij echt vermist was. Uiteraard vertelde zij natuurlijk van niet.

Kwamen die poephoofden allemaal bij mij klagen op mijn TikTok. Iemand had er namelijk een filmpje over gemaakt en al die kleuters waren geheel in paniek en ontdaan. Ja lief dagboek ik moest het natuurlijk weer ontgelden. Ik kreeg het er echt benauwd van want je weet hoe dat tuig van de ontkerstende richel is toch. Uiteindelijk heb ik maar een excuus video opgenomen want ik kon mij anders nergens meer vertonen. Ik heb de kijkers uitgelegd dat Erica van de Kattenbende niet vermist is zodat ze alleemaal weer goed kunnen slapen.

 

Lief dagboek wat fijn dat ik mijn hart weer kon luchten bij je. Xxx JoyceJoin

Looij kartel

Ernstig bedreigt door het Looij kartel

Het Looij kartel heeft mij ernstig bedreigt lief dagboek. Ik ben erg overstuur en van slag. Ben zo blij dat ik mijn verhaal aan je kwijt kan zonder dat die irritante klote haters meekijken.   Het was niet van de poes lief dagboek wat mij is overkomen. Mijn computer en mobieltje deden namelijk raar en […]

Lees meer!
Erica Kattenbende

Op vakantie naar de Kattenbende in Vlissingen

Lief dagboek, Ik ben gezellig op vakantie geweest naar Vlissingen in Zeeland om Erica, Nikki en Noah van de Kattenbende te bezoeken.  Het was super mooi weer en ik heb het enorm gezellig gehad. Ik ben gaan overnachten in een erg mooi hotel namelijk Fletcher Vlissingen. Het was daar schoon leuk en rustig zodat ik […]

Lees meer!
Joyce join in doodsangst

Bedreigd door nep Roddelpraat fans

Ik moest op een geheim adres  slapen omdat ik bedreigd werd door nep Roddelpraat fans. Het moet niet gekker worden! Zoals jullie weten ben ik vorige maand gast geweest in het programma Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten. In die uitzending werd ik tot op het bot beledigd door Jan wat veel weerstand opriep […]

Lees meer!