Bedreigd door nep Roddelpraat fans

Ik moest op een geheim adres  slapen omdat ik bedreigd werd door nep Roddelpraat fans. Het moet niet gekker worden!

Joyce join in doodsangst

Zoals jullie weten ben ik vorige maand gast geweest in het programma Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten. In die uitzending werd ik tot op het bot beledigd door Jan wat veel weerstand opriep bij de kijkers.

Ik kreeg veel steunbetuigingen van mijn fans en andere mensen die deze vreselijke uitzending hebben bekeken. Dat deed mij goed want ik was er stuk van.

Vorige week werd ik benaderd door Dennis. Hij liet mij weten dat de video van Roddelpraat waar ik aan meedeed offline is gehaald door YouTube. Cyberpesten was de melding die zij erbij kregen. Uiteraard heeft YouTube hier helemaal gelijk in want het was niet van de poes wat ik over mij heen kreeg. Dennis wilde weten of ik dat had gedaan. Nee was mijn antwoord.

Dennis gaf aan de strike te gaan betwisten op YouTube en of, wanneer nodig, ik daar aan mee wilden werken. Ja was mijn antwoord. Al was het maar als bewijs aan mijn fans wat Roddelpraat mij heeft aangedaan.

Afijn, ik had een paar dagen niets gehoord toen het nieuws kwam dat Dennis en Jan, als straf, een week niet mochten uitzenden. Vrijwel direct werd ik overladen met reacties. De ene groep vond het eigen schuld en lekker puh voor Roddelpraat. De andere groep gaf mij de schuld daarvan en ik kreeg zelfs een reeks doodsbedreigingen. Mijn hart sloeg van angst in mijn keel.

 

Omdat ik nogal angstig was en niet goed wist wat ik hiermee aan moest  heb ik gebeld met een vriendin die direct opdracht gaf de politie te bellen. Zoals jullie weten heb ik een agent in mijn whatsapp die mij bijstaat aangaande mijn vriend. Mijn vriend zit namelijk al vijf maanden vast in een politiecel omdat ik per ongeluk verkeerde verklaringen had afgelegd tegen hem.

Deze agent kwam weleens bij mij thuis om mij te steunen wanneer ik verdrietig was door de situatie en masseerden mij dan ook weleens wanneer ik spierpijn had.

Meneer agent gaf aan dat hij met zijn collega’s wat vaker langs mijn pand zou lopen om de boel in de gaten te houden. Dit gaf mij natuurlijk een iets beter gevoel.

In de avond zat ik een livestream te doen op TikTok waar zich een incident voordeed. Ik merkte het wat laat op maar hoorde opeens lawaai. Drie mannen waren mijn tuin ingedrongen en renden over mijn zwembadscherm. Ook hoorde ik de waakhonden van de buren blaffen wat nog meer tumult gaf.

Toen ik deze heren zag kwamen agenten mijn tuin ingerend die deze gasten hebben aangehouden. Zoals je begrijpt was ik hier erg van ontdaan en overstuur.

De agent waar ik warme contacten meeheb kwam ook nog even bij mij langs om mij te troosten en om de stress uit mijn lijf te masseren.

Later op de avond hoorde ik van de agent dat deze drie heren Roddelpraat fans waren die een daad wilden stellen. Uiteraard zijn dit nep fans want echte zouden dit nooit doen mijn inziens.

Ook kreeg ik het advies die nacht op een geheim adres te overnachten omdat er nog steeds sprake was van een lichte dreiging. Helaas kon ik niet bij die agent overnachten omdat zijn vriendin thuis was. Jammer genoeg voor mij natuurlijk want voel mij erg vertrouwd bij hem.

Gelukkig kreeg ik veel uitnodigen van buurmannen die mij een bed en troost aanboden. Op advies van de agent ben ik bij een vriendin gaan slapen. Zij woont namelijk in Zaandam wat toch een stukje verderop ligt en dus veiliger.

Vannacht heb ik slecht geslapen maar nu lijkt alles weer rustig en ben ik van de ergste schrik bekomen. Wel jammer dat het zo moet gaan hoor. Ik heb die video niet gemeld en zal meewerken zodat deze weer online komt.

Lieve nep Roddelpraat fans, laat mij met rust.

 

 

Erica kattenbende vermist

Erica van de Kattenbende is niet vermist

Nou lief dagboek het is weer zover hoor. Wat een poep en drek krijg ik als BN’er weer over mij heen. Je weet toch dat ik die leuke video had gemaakt samen met Erica van de Kattenbende, dat ze vermist was? Zoals voorspeld geloofde die kleuters dat natuurlijk allemaal weer. Gingen ze bij Erica van […]

Lees meer!
Looij kartel

Ernstig bedreigt door het Looij kartel

Het Looij kartel heeft mij ernstig bedreigt lief dagboek. Ik ben erg overstuur en van slag. Ben zo blij dat ik mijn verhaal aan je kwijt kan zonder dat die irritante klote haters meekijken.   Het was niet van de poes lief dagboek wat mij is overkomen. Mijn computer en mobieltje deden namelijk raar en […]

Lees meer!
Erica Kattenbende

Op vakantie naar de Kattenbende in Vlissingen

Lief dagboek, Ik ben gezellig op vakantie geweest naar Vlissingen in Zeeland om Erica, Nikki en Noah van de Kattenbende te bezoeken.  Het was super mooi weer en ik heb het enorm gezellig gehad. Ik ben gaan overnachten in een erg mooi hotel namelijk Fletcher Vlissingen. Het was daar schoon leuk en rustig zodat ik […]

Lees meer!